top of page

Over ons

Welkom, dit is ons team waarmee we samenwerken. We zijn u gesprekspartner waarbij we u van uw project gaan ontzorgen.

We denken mee naar het komende resultaat.

Met in het oog dat wij onze woorden waar maken. U bent binnen enkele weken weer van ons af. Mits u geen andere projecten meer heeft waar mee we u uiteraard zeer graag weer van willen ontzorgen.


 

CMD infra Technology is een open en kennisgerichte organisatie met focus op Virtualisatie en Cloud Computing.

Wij staan bij veel organisaties bekend vanwege de excellente kennis van onze medewerkers en we zijn als geen ander in staat om onafhankelijk advies te geven over de mogelijkheden en onmogelijkheden van beschikbaarheid, schaalbaarheid en flexibiliteit van IT. Naast het geven van advies, hebben we in de afgelopen jaren een indrukwekkend trackrecord opgebouwd als het gaat om consultancy, projecten, detachering en outsourcing.

We werken voor grote en middelgrote bedrijven en zijn gespecialiseerd in overheid-, zorg- en financiële instellingen.

 

 

De specialisten van CMD beschikken over ruime ervaring in diverse soorten omgevingen. Maar wij hebben twee speerpunten wat merken betreft: Citrix en Windows RDS. In bijna alle oplossingen die we bouwen zijn deze componenten verweven. Wij zijn een van de weinigen, zo niet de enige in Nederland, die in staat is turn-key projecten te doen en vervolgens de kennis over te dragen zodat de bestaande beheerder de omgeving goed kan onder-

houden. Wij zijn al jaren full time met deze producten bezig. Al onze technici zijn gecertificeerd op deze producten. Maar ook met RES Software en VMware kunnen wij heel goed werken. Wij hechten veel waarde aan een goede partnerrelatie met deze en andere leveranciers.

 

 

 

​Wat doen we eigenlijk? Lees het aandachtig door.
bottom of page